بورس تحلیل

بورس تحلیل

سایت حقوقی وکیل من ، وکلای خبره ، تلفن دفتر تهران۸۸۴۰۱۴۱۶  و ارسال پیامک شبانه روزی۱۱۱ به شماره ۰۹۱۲۶۰۰۸۷۲۰

 بورس تحلیل

پرسش:تحلیل تکنیکال یا فنی چیست؟

پاسخ:تحلیل فنی یک تکنیک در بازار های مالی است که برای پیش بینی جهت گیری قیمت های اوراق بهادار در آینده از طریق بررسی داده های آماری گذشته بازار خصوصا در مورد قیمت و حجم معاملات انجام می شود. تحلیل فنی در حالت محض ، با فرض اینکه قیمت و حجم مهمترین و مرتبط ترین عامل ها برای تعیین جهت گیری آینده و عملکرد یک سهام و یا بازار خاص هستند ، فقط رفتار واقعی قیمت ها و حجم معاملات بازار را مورد توجه قرار می دهد . تحلیلگران فنی ممکن است مدلها و قواعد تجارتی را بکار گیرند که بر مبنای قیمتها و یا تبادل حجم ها استوار هستند . برخی از این مدلها و قواعد عبارتند از : شاخص نیروی نسبی ، میانگین های متحرک ، پسر فت ها ، همبستگی های درون بازاری و برون بازاری ، و در حالت کلاسیک شناسایی الگوهای نموداری.

 

پرسش:تحلیل بنیادی چیست؟

پاسخ:در لغت به معنای بنیادی و پایه‌ای است و در علم معاملات بورس اوراق بهادار به نوعی از تحلیل گفته می‌شود که به بررسی بنیادی و همه جانبه شرکت‌های بورسی در سطح خرد و کلان می‌پردازد. به کسانی که از این روش برای تحلیل استفاده می‌نمایند فاندامنتالیست یا (بنیادگرا) می‌گوییم. سرمایه‌گذار در هر نوع بازار، اعم از اوراق بهادار، طلا، ارز مسکن و… همواره نیازمند بررسی همه جانبه فرصت‌ها و هزینه‌های سرمایه‌گذاری و روند آیند آن می‌باشد. در حققت، تحلیل براساس اطلاعات موجود و پیش‌بینی وقایع تأثیرگذار براساس فرصت‌های سرمایه‌گذاری روشی است که بسیاری از تحلیل‌گران از آن استفاده می‌نمایند. در این نوع دیدگاه، تحلیل‌گر کار خود را باکل نگری آغاز و با جز (مطالعات جهانی، منطقه‌ای کشوری، صنعتی و شرکتی) شکل می‌گیرد. بررسی هزینه‌ها و فرصت‌ها و ریسک با ذکر دلایل و مقایسه با سایر اطلاعات موجود به‌همراه پیش‌بینی وقایع آینده، شالوده این گونه تحلیل است.

پرسش:۳ اصل اساسی در تحلیل تکنیکال کدامند؟

پاسخ:الف) همه چیز در قیمت سهم منعکس می‌گردد. چارتیست‌ها معتقدند که تمام اطلاعات و اخبار یک سهم تأثیرشان را در قیمت سهم به‌جای می‌گذارند و نیازی به پیگیری وقایع شرکت‌ها نیست و قیمت سهم نشانگر تحولات شرکت است. ب) روند قیمت‌ها در برابر تغییرات مقاومت می‌نماید هرگاه قیمت سهام شرکتی بخواهد تغییر (افزایش یا کاهش) نماید این تغییر منفی و مثبت یک تا صفر می‌باشد. به عبارت دیگر، قیمت‌ها در دامنه منفی، مثبت حرکت می‌نمایند ولی تمایل آن رسیدن به نقطه صفر و تعادلی است. بر همین اساس، هیچ‌گاه قیمت سهام در یک لحظه ناگهانی به تعادل نمی‌رسد و این اتفاق در طی دوره زمانی به‌وقوع می‌پیوندد که رفتار بازار طی این دوره به ما نشان می‌دهد که تا پایان دوره چقدر باقی مانده است. مثلاً زمانی که سهام یک شرکت روند مثبت دارد در طی راه به نقطه‌ای می‌رسیم که از آن به بعد، درصد افزایش قیمت نسبت به روزهای قبل کاهش می‌یابد یا بالعکس در یک روند منفی هرگاه شتاب کاهش قیمت نسبت به روزهای گذشته آرام شد یعنی به نقطه‌ تعادل نزدیک شده‌ایم. ج) تاریخ (روند) تکرار می‌شود اگر قبول کنیم که از لحاظ روان شناختی، انسان‌ها در شرایط مشابه عکس‌العمل‌های مشابه دارند، به‌راحتی می‌توانیم انعکاس این اصل روان‌شناسی را در نوع خرید و فروش آنها دخیل نماییم و با بررسی وقایع گذشته، پیش‌بینی آینده را سهل نماییم.

Rate this page
tell
mobile
telegram
whatsapp